4ο workshop τη 2η μέρα του All Things performance & Growth’18

October 9, 2018

Ο Edward Weatherall, VP, Partnership Markets EMEA της Sizmek, προστίθεται στη λίστα ομιλητών του συνεδρίου All Things Performance & Growth’18, το οποίο έρχεται στις 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου υποσχόμενο δυο μέρες γεμάτες τάσεις, insights, best practices και στρατηγικές για την αξιοποίηση του Growth Marketing σε όλα τα στάδια του sales funnel.

Με εμπειρία στο digital που αγγίζει τα 20 χρόνια, o εκπρόσωπος της Sizmek θα αναλύσει και θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν τους διαφορετικούς τύπους Artificial Intelligence και με ποιον τρόπο χρησιμοποιούνται αυτοί στο Programmatic. Πέρα από το συγκεκριμένο workshop, τη 2η μέρα του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν άλλα 3 sessions από keynote ομιλητές του συνεδρίου.

Πιο αναλυτικά, ο Scott Tousley, Head of Growth & User Acquisition στο Hubspot, θα μιλήσει για «Growth Models that Skyrocket your Growth», o Ivan Imhoff, Founder του Optimization Academy, θα αναλύσει πώς «User Psychology will Help your Website Conversion Rates», ενώ ο Ferdinand Goetzen, Chief Growth Officer του Recruitee, θα παρουσιάσει «How to Implement & Scale Growth in your Business». Πληροφορίες για το διήμερο συνέδριο, την ατζέντα των 2 ημερών και τους 10 επιβεβαιωμένους ομιλητές, διατίθενται στο www.allthingsperformancemarketing.gr.