Οι Ivan Imhoff και Νίκος Βαρβαδούκας συζητούν on stage

October 24, 2018

Η μετατροπή των επισκεπτών ενός e-shop σε πελάτες αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τους marketers, μιας και το μέσο conversion rate ανέρχεται παγκοσμίως περίπου στο 3%, ήτοι μόλις 3 στους 100 επισκέπτες προχωρούν σε online αγορές.

Πώς μπορεί να αυξηθεί αυτό το ποσοστό και ποια είναι η μεθοδολογία που μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερες πωλήσεις;

Ο Ivan Imhoff, Ιδρυτής της Optimization Academy, επιστρέφει ως top-rated ομιλητής στο συνέδριο All Things Performance & Growth με παρουσίαση αλλά και workshop για να βοηθήσει ακόμα περισσότερα στελέχη να κατανοήσουν σε βάθος τις μεθόδους και τα εργαλεία που οδηγούν σε αυξημένα conversions και πιο αποτελεσματικές marketing ενέργειες. Μάλιστα, αμέσως μετά την πολυαναμενόμενη παρουσίασή του, θα συμμετάσχει σε fireside chat, όπου θα συζητήσει on stage με τον Νίκο Βαρβαδούκα, Chief Omnichannel Officer της Cosmos Sport και θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού.

Το διήμερο All Things Performance & Growth’18 θα πραγματοποιηθεί στις 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου, περιλαμβάνει 9 keynote ομιλίες, 3 panel discussions και 4 workshops, ενώ θα υποδεχτεί επί σκηνής καταξιωμένους practitioners από την Ελλάδα, τις Η.Π.Α. και την Ευρώπη.