Με 10+ ομιλητές & 12 ώρες περιεχόμενο επιστρέφει το All Things Performance & Growth

September 28, 2018

Σε λιγότερο από ένα μήνα, διακεκριμένοι ομιλητές από την Ευρώπη και την Αμερική θα βρεθούν στην Αθήνα για να μυήσουν το ελληνικό κοινό στα μυστικά του Growth Marketing, στο πλαίσιο του συνεδρίου All Things Performance & Growth’18, το οποίο διοργανώνεται από το Marketing Week σε συνεργασία με τη ForestView.

Την 1η μέρα του συνεδρίου, θα ανέβουν στην σκηνή περισσότεροι από 10 ειδήμονες από την Ελλάδα και  το εξωτερικό, οι οποίοι θα μοιραστούν τάσεις, insights, best practices & στρατηγικές για την αξιοποίηση του Growth Marketing σε όλα τα στάδια του sales funnel. Μεταξύ των keynote ομιλητών που έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους είναι οι Scott Tousley (Growth & User Acquisition, Hubspot), Ivan Imhoff (Founder, Optimization Academy), Ferdinand Goetzen (Chief Growth Officer, Recruitee), James Finlayson (Head of Innovation, Verve Search) και Χάρης Ζησιμόπουλος (Conversion Optimization & User Experience, Google Netherlands).

Μία μέρα αργότερα, θα πραγματοποιηθούν, για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, 3 εκπαιδευτικά workshops που έχουν σχεδιάσει και θα συντονίσουν οι S. Tousley, I. Imhoff και F. Goetzen με θεματολογία γύρω από το Growth Marketing και το Conversion Optimization.