Με διπλή παρουσία το Hubspot στο All Things Performance & Growth’18

October 2, 2018

Το Hubspot και ο Scott Tousley έρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα, στο πλαίσιο του All Things Performance & Growth’18, που πραγματοποιείται 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου στο OTEAcademy.

Ο επικεφαλής Growth & User Acquisition του Hubspot, θα πραγματοποιήσει keynote ομιλία με τίτλο «Growth Models: How the Fast-Growing Companies Convert Free Users into Paying Customers», όπου θα αποκαλύψει μοντέλα ανάπτυξης που βοηθούν τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες SaaS εταιρείες να αποκτούν χρήστες που εξελίσσονται γρήγορα σε πελάτες. Παράλληλα, θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να εντοπίσουν το δικό τους «North Start Metric» και θα μοιραστεί λίστα με χρήσιμα εργαλεία, tricks και τακτικές για την επίτευξη των στόχων τους.

Την επόμενη ημέρα θα είναι εισηγητής σε workshop διάρκειας 90’, όπου μέσα από διάφορες διαδραστικές ασκήσεις, θα διδάξει στους συμμετέχοντες πώς να χτίζουν τα δικά τους επιτυχημένα μοντέλα ανάπτυξης και πώς να μεταλαμπαδεύσουν όλη αυτήν τη γνώση στους συναδέλφους τους, ώστε να πετύχουν μαζί εντυπωσιακά αποτελέσματα για την επιχείρηση. Με παρουσία στο Hubspot εδώ και 4 χρόνια, ο Scott Tousley έχει καταφέρει, μεταξύ άλλων, να αυξήσει την επισκεψιμότητα του blog κατά 271% και τα ετήσια έσοδα κατά 157%. Είναι ο εμπνευστής του podcast Growth TL;DR, του αρέσει να διαβάζει για γνωστική ψυχολογία και behavioral economics, ενώ μοιράζεται τακτικά τη γνώση και τις εμπειρίες του μέσα από το blog του Hubspot και ως ομιλητής σε εκπαιδευτικά συνέδρια ανά την υφήλιο.

.